onsdag 1. februar 2012

Anmeldelse: Entwined av Heather Dixon

Entwined av Heather DixonOm Boka:
Entwined var en 2011 debut fr1 Heather Dixon. Utgitt i begynnelsen av 2011.
Boka er ikke del av en serie :) YaY :P
Lydboka er fortalt av Mandy Williams, som også forteller The False Princess, som blir en av mine neste lydbøker :)
Selve historien kommer fra et gammelt eventyr, originalt fortalt av Brødrene Grimm, eventyret er egentlig kalt The Twelve Dancing Princesses.


Denne lydboka var en veldig lang lydbok på nesten 12 timer :O
Mens i bokformat har boka ca. 480 sider.

Lyttet til: Desember 2011- Januar 2012
Språk: Englelsk

Bak på Boka: (fra Goodreads)
Azalea is trapped. Just when she should feel that everything is before her . . . beautiful gowns, dashing suitors, balls filled with dancing . . . it’s taken away. All of it.
The Keeper understands. He’s trapped, too, held for centuries within the walls of the palace. And so he extends an invitation. Every night, Azalea and her eleven sisters may step through the enchanted passage in their room to dance in his silver forest. But there is a cost. The Keeper likes to keep things. Azalea may not realize how tangled she is in his web until it is too late.


Min Mening:
Denne boka var nok ikke for meg. Tror kanskje jeg hadde likt den bedre om jeg hadde lest den i bokformat. For da ville jeg kunne lese i mitt tempo og kanskje enda ta notater.
For grunnen til denne boken ikke var for meg var at jeg ikke kunne følge med. Jeg glemte hva som skjedde og handlet om og jeg fikk ikke med meg hvem som var hvem av menneskene..
Det var rett og slett for mange navn for meg :( Og mange av dem spesielle, hvilket jeg likte, men desverre fikk jeg ikke små ting om personene som gjorde det mulig for meg og huske hvem som var hvem :(
    Men med 12 kvinnelige karakterer i historien, ble det vanskelig og huske hvem som var hvem. Leste senere på en annen blogg at de var alfabetisk alt etter alderen. Smart smart, men skulle bare visst det før jeg startet og ikke etter xD Kanskje det hadde gjort det lettere for meg.
    Selvom jeg ikke hang helt med i starten valgte jeg at jeg ville høre den ferdig, for håpet at jeg ville komme litt inn i det allikevel. Men jeg var lost :( Satt desverre tilbake etter på og hadde kun fått med meg det som sto i info delen om boka :/ Historie om 12 dansende prinsesser xD hehe
Kjempe synn :( Ville så gjerne like denne boka, for har sett bra anmeldelser av den, blant annet Amy fra Reading Teen, som jeg linker til lenger nede. Hun elsket denne boka :) Så sjekk ut hennes anmeldelse også evt.

Desverre måtte jeg gi boka bare 2 av 6 stjerne.


Den får 2 stjerner fordi jeg likte selve ideen og den hadde potensiale :) Hørtes ut som et fint eventyr :) Og jeg elsker eventyr. Og coveret er jo kjempe fint og magisk :) Men i siste ende funket ikke hukommelsen min og boka skuffet derfor :( Siden jeg ikke husket noen ting i siste ende..

En annen ting som føltes rart for meg i løpet av historien var at jentene virket som unge tenåringer. Jenter som lekte rundt osv.. Følte liksom aldri at de var på kanten til og bli voksne.. Mens mennene hørtes mye eldre ut og voksne fra begynnelsen.. Og dette var rart for meg at mennene som jentene skulle giftes med var så mye eldre.. Kan henne de ikke var det, men virket sånn for meg..
   Men foreslår man leser litt flere anmeldelser før du tar en beslutning om denne boken.. Kanskje velg den i bokform og ta notater i mens.. For da tror jeg egentlig den kan være kjempe fin :)
Men vet selvfølgelig ikke for har jo ikke selv gjort det. Og kommer ikke til og gjøre det :)
Denne boka er vel egentlig lest og glemt for min del :/

Sjekk også:
- Legg til eller les om på Goodreads
- Legg til på Bokelskere
- Forfatterens hjemmeside
- Reading Teens anmeldelse (Amy elsket boka)

Har du lest eller lyttet til denne boka? Hva syntes du?
Var alle navna et problem for deg?? :)

~MoonStar~

3 kommentarer:

 1. Bra omtale! Har ikke lest den boka.

  SV;Takk:) Ser frem til å lese din omtale!

  SvarSlett
 2. Fin omtale av boka. Har selv ikke lest den:)

  SvarSlett
 3. Bra tilbakemelding av boka, synd den var så forvirrende. Blir selv forvirret når det er mange som er med, men her var det jo ekstra mange da:) Boka hørtes jo veldig spennende ut da:)

  SvarSlett