tirsdag 31. januar 2012

Lesemål for 2012

I år har jeg bestemt meg for ikke og bli med i mange challenges.. I stede skal jeg utfordre meg selv litt.

- Jeg skal kjøpe mindre bøker, startet med ingen bøker.. Men det bare går ikke.. Så får bli mindre. Skal prøve og bare bruke 200,- gjennomsnitt pr. månte :)

- Siden jeg skal spare penger på og kjøpe bøker, vil jeg spare penger sammen til en velgjørenhet. Dette får dere mere om senere :) I et annet innlegg.. Men i hvertfall skal jeg gi et hvis beløp for hver bok jeg leser. Og pengene mine skal gå til Støtteforeningen for Kreftsyke barn i Telemark :)
(råder andre til og bli med på dette, for selv om vi bare støtter litt, blir litt fra mange, mange ;))

- Da jeg ikke fikk lyttet til så mange Ebøker som jeg ville i fjor. + at jeg vil ikke overdrive. Så skal jeg rekke og lytte til minst 5 Ebøker :) i år.

- Da jeg i fjor bare fikk lest skjønnliteratur nesten, har jeg valgt at jeg skal lese litt mere bøker innenfor Emner som inntereserer meg. Fx. dyr, alternative ting osv..
Så alt i alt skal jeg prøve og lese 5 "faglitteratur" i løpet av året.

- Samtidig vil jeg bli bedre til og lese Ebøker. Også ettersom jeg har fått en del gratis ebøker, enten via butikk på nett eller til anmeldelse.. Så derfor må jeg lese minst 5 ebøker i år :) Hvilket jeg håper og regne med skal gå uten problem :D

- Ønsker også og gjenlese noen bøker. Men vet ikke om det blir til noe. For har så mange bra nye bøker liggende. Men får jeg tid vil jeg gjenlese:
Twilight serien, Harry Potter serien og Den sorte Dolks Brorskap serien :) Alle mine yndlingsserier :)


Dette er mine hovedmål for i år :) Pluss jeg på Goodreads vil prøve og rekke samme mål som jeg hadde i fjor. 50 Fantasybøker på et år :)
Og ellers skal jeg prøve og utfordre meg selv og se om jeg får lest mere en jeg har gjort før :) 


Hvilke mål har du sat deg for året som er.. :)

2 kommentarer:

  1. Fine mål for 2012. jeg har ikke lagt meg noen spesielle mål for det nye året egentlig:)

    SvarSlett
  2. Gode mål du har ordnet deg for i år:) Har selv meldt meg opp på ulike challenges og Lines lesesirkel om å lese en bok i måneden fra boken 1001 bøker du må lese før du dør. Har i tilegg tenkt og lese 10 bøker utenom de fra lesesirkelen. Har nok meldt meg opp på litt mye, men får se hvor det går:)

    SvarSlett