tirsdag 21. februar 2012

Anmeldelse: A Witch in Winter av Ruth Warburton

A Witch in Winter av Ruth Warburton 


Om Boka:
A Witch in Winter er første boka i en trilogi, skrevet av debut forfatteren Ruth Warburton.
Denne boka utkom i begynnelsen av Januar 2012. Mens fortsettelsen A Witch in Love er forventet i Juli 2012. Og tredje og siste boka A Witch Alone, har ikke noen dato enda, men er forventet i 2013 engang, høyst sannsynlig.

ISBN13: 9781444904697
368 sider

Lest: Februar 2012
Språk: Engelsk

Bak på Boka: (fra Goodreads)
Anna Winterson doesn't know she's a witch and would probably mock you for believing in magic, but after moving to the small town of Winter with her father, she learns more than she ever wanted to about power. When Anna meets Seth, she is smitten, but when she enchants him to love her, she unwittingly amplifies a deadly conflict between two witch clans and splits her own heart in two. She wants to love Seth, to let him love her – but if it is her magic that's controlling his passion, then she is as monstrous as the witch clan who are trying to use her amazing powers for their own gain.


Handlingen:
Du følger hovedpersonen Anna, som flytter med sin far. De flytter fra storbyen London, til en liten by som heter Winter. De flytter inn i et digert hus mitt i en gammel skog. Huset er av de lokale kjent som heksenes hus.
Anna savner storbyen og vennene sine, men får nye venner ganske fort. Hun forelsker seg i skolens kjekkeste gutt, som desverre allerede har en kjæreste.
En dag finner hun og faren en bok, som ligger gjemt inne i en avlukket gammel peis. Boken er gammel og slitt. Og når hun senere er hjemme uten faren, bestemmer hun seg for og ta en nærmere titt på boken.
Boka inneholder gamle formularer. Og innen lenge angrer hun på at hun tok tak i den.
Ting blir anderledes. Eksisterer det virkelig magi. Skolens kjekkeste gutt Seth forandrer seg og vennene holder avstand. Noe har skjedd.. Er det magi. Kan hun få ting til og bli som de var før..

Min Mening:
I likte denne boka kjempe godt. Selvom det ikke skjedde så stort i starten. Mistet jeg aldri interessen i boka. Derfor valgte jeg og gi den 5 av 6 stjerner.


Du forelsker deg i karakterene og selve historien er ganske realistisk. Hvis du ser bort fra magi delen :P Men følelsene og tankene er realistiske. Og det likte jeg :)
Boken er kjempe bra skrevet og du kan virkelig følge Anna´s følelser og tanker.
   Jeg ser virkelig frem til og lese fortsettelsen. For og se hva som kommer til og skje.. Og vite hvordan det kommer til og gå med Anna og for ikke og glemme Seth. Som var så utrolig søt :D

Også må jeg bare tilføye.. WOW... Dette coveret er kjempe kult. Jeg liker det skikkelig godt. Fargene. Og måten det er satt opp på. Skriften. Osv..

Den beste delen av boka var da uten tvil romanse delen.. Spenningsdelen til sist må jeg innrømme jeg leste litt fort.. For mista en ørliten bit interessen. Men les virkelig mikro liten :P
Men romanse delen var kjempe søt. Eller Seth var søt :P hehe
  
Sjekk også:
- Legg til eller les om på Goodreads
- Forfatterens hjemmeside
- Min anmeldelse av bok 2  (kommer i fremtiden)
- Legg til på Bokelskere 

Har du lest denne boka? Hva syntes du :) Eller har du planer om og lese den?? :)

~MoonStar~

1 kommentar:

  1. Høres ut som en bra bok, måtte notere meg den ned:)Magi og trolldom er jo nesten alltid spennende lesning. Likte også bokomslaget:)

    Ha en riktig fin dag!

    SvarSlett