fredag 3. februar 2012

Anmeldelse: Sannsynlighet om kjærlighet ved første blikk

Sannsynlighet om Kjærlighet ved første blikk
av Jennifer E. Smith


Om Boka: 
Dette er første boken av Jennifer E. Smith som har blitt oversatt til norsk.
Boka ble oversatt av Mari Moen Holsve, som er kjent som forfatteren bak ungdomsboka Halvgudene.
Denne boken er ikke del av en serie, men en kjærlighets ungdomsroman, for unge i alderen 14-18 år ca.

ISBN-13: 9788202350598
ca. 198 sider  

Takk til forlaget Cappelen Damm som ga meg et eksemplar av boken, i forbindelse med bokbloggturnen :) Husk og sjekk innom de andre bloggerne sin anmeldelse av boken, link finner du i bunn av innlegget. 

Lest: Januar 2012
Språk: Norsk

Bak på Boka: (fra Forlaget)
Det hun trodde skulle bli den verste dagen i livet hennes, utvikler seg til noe ganske annet. Hun er på vei fra New York til London for å være med i farens bryllup. For første gang skal hun møte stemoren sin. Og selv om hun er 17 år gammel, må hun innrømme at hun ikke har tatt verken skilsmissen eller farens nye romanse nevneverdig heroisk. På flyplassen møter hun briten Oliver. Skjebnens lunefulle timing får fritt spillerom i denne historien om familiebånd, nye sjanser og den første kjærligheten. Hadleys flysete er nemlig ved siden av Oliver. I løpet av 24 timer vil disse to overbevise deg om at kjærlighet ved første blikk er mulig og at den kan dukke opp når du minst venter det.

Handlingen:
Hovedpersonen Hadley skal rekke flyet for og fly fra USA til England, i sin fars bryllup. Hun har litt problemer i familien. Blandt annet er hun sur på sin far fordi de ikke har sett hverandre på 1 år + hun har aldri møtt farens nye kjæreste, som han nå skal gifte seg med.
Hadley vil på en måte ikke i bryllupet men forter seg allikevel, dessverre klarer hun allikevel og komme for sent til flyet. Flyet er der, men ingen flere får lov og komme ombord. Snakk om uhell.
Hadley må vente og møter en ung gutt, som hun slår følge med på turen, siden de skal samme vei. De snakker og får god kjemi :)
4 minutter kan gjøre store forandringer.. Får hun løst alle bekymringene sine og hva skjer med gutten hun møter...

Min Mening:
Dette var en utrolig søt bok :) Litt klisje aktig :P  Men jeg likte den allikevel.
Boken er skrevet i et så flott språk at du ser for deg tingene som skjer, for ditt indre øye. Og du lever deg inn i det som skjer. Jeg merket jeg satt og små smilte, som jeg ville gjort om jeg var i hennes plass. hehe
Det jeg likte er at historien er mere en bare en kjærlighets historie. Selvom det er en forholdsvis kort bok har de fått med så mye mere. :)
Derfor har jeg gitt boken 5 ut av 6 stjerner

Grunnen til den ikke får full pot er at jeg innimellom ble litt forvirret. For plutselig var du inne i tankene hennes og tenkte tilbake på noe som en gang hadde skjedd. Og dette skjedde bare plutselig. Kunne kanskje blitt fremhevet på noe vis. Så det ikke ble så forvirrende. Men alt i alt utrolig søt bok :) Som burde leses :) Hvis man vil ha en lettlest søt kjærlighets historie :) 

Sjekk også:
- Legg til Bokelskere
- Legg til og les om på Goodreads
- The Witch of the North anmeldelse
- Lene´s anmeldelse
- Nina´s anmeldelse
- Flukten fra virkelighetens anmeldelse
- Sara´s anmeldelse (kommer 4/2)
- Askeladdens anmeldelse (kommer 5/2)


Har du lest denne boka? Eller planer om det??

~MoonStar~

1 kommentar:

  1. Høres ut som en søt bok:) Må få lest den en dag, liker søte bøker:)

    God Helg!

    SvarSlett