Om Bloggen

Her er litt bakgrunns info omkring opprettelsen av min blogg og hva den skal inneholde :) 

Om Bloggen:

Hvorfor startet jeg denne bloggen?
Det gjorde jeg fordi jeg ønsket og gå mere i dybden med de bøkene jeg eier. Jeg eier skikkelig mange bøker, men når det har gått lenge siden jeg har lest dem, så glemmer jeg rett og slett hva de handler om noen ganger.. Derfor etter og ha snoket rundt på diverse bokblogg´s, kom jeg frem til at det var det jeg også ville ha. En bokblogg hvor jeg kunne holde styr i mine bøker. Nå som jeg har så mange at det nermer seg et helt bibliotek xD
Jeg elsker og lage lister på alt som jeg eier. Og hadde overveiet og bare lage alt på pcén min først. Men fant selv ut av jeg syntes det var veldig morro og lese andre sine bokblogger og tenkte hvorfor ikke. Kan jo like gjerne legge tingene ut på nettet, så kanskje andre også får gleden av det. Også gjør det jo det hele litt morroere, hvis man vet at det er noen der ute som faktisk leser det :)
Men i bund og grunn for min egen skyld for og holde styr på hva jeg har og ikke har, som jeg ønsker meg. Hva jeg har lest og hva jeg syntes om dem :)

Hvorfor blogge på norsk?
Jeg valgte og blogge på norsk, da jeg jo er norsk.
Som man kan se i mitt bibliotek er  bøkene mine på dansk, norsk og engelsk.
Det er fordi jeg liker og varriere det så jeg forbedre alle språkene mine. Er født i Norge, men har de seneste 10 årene bodd i Danmark, som derfor resulterer i alle de danske bøkene. Men flytter nå tilbake til Norge, julen 2010. Og derfor blir det på norsk jeg skriver, da det er norsk jeg føler meg.
Overveide virkelig og skrive på engelsk, da jeg har masse bøker på engelsk, da de jo er en god del billigere og mange bøker ikke er oversatt.. Men kom frem til at da ville jeg ikke kunne skrive om alle bøkene mine, da ikke alle jo finnes på engelsk. Og dette skulle jo i bund og grunn være samlingssted for alle bøkene mine, uansett språk og sjangre :)


Bloggens punkter:
(Emnene for bloggen min har jeg delt opp i noen faste hovedtitler som er..)

News: Her kommer jeg til og fortelle om hva som skjer på bloggen, diverse info og generelt alt som ikke passer under noen av de andre emnene.
Anmeldelse: Her anmelder jeg boka og bedømmer og gir den stjerner (ut av 6). Her kommer det kanskje sitat og litt om forfatter, men gjentar nok ikke hvis det står under emnet om Boka, medmindre det er relevant osv.
Nysgjerrig på: Her kommer det litt generelt info omkring bøker jeg finner interessante som jeg må kikke nærmere på. Hvorfor jeg syntes den virker interessant og evt. link til sider med info omkring boken og forfatteren osv.
Smakebit: Her kommer jeg til og skrive hvis jeg selv finner noen gode sitater som jeg syntes jeg vil dele med dere, eller hvis jeg kanskje ikke har noe spesielt annet og poste, så kanskje det kommer et lite tilfeldig sitat i ny og ne :)
Ny i Bokhylla: Dette er det samme som andre blant annet kaller postkassa/innbox. Jeg kaller det ny i bokhylla, da det er uansett hvor jeg har boka fra, bare den er ny ankommen og skal inn i en av bokhyllene mine :)


Karakter skalaen: (sånn ca. hva jeg mener pluss/minus)

Ikke så imponert akkuratt. Vil nok ikke anbefale og lese denne. Spild av tid.

Ikke akkurat noen bra bok, gidder nok ikke ikke akkurat og lese den igjen.

Ok passe bok. Hverken bra eller dårlig. Sånn mitt i mellom.

Bra bok, men mangler litt for og bli god.

God bok, som jeg likte ganske godt og nok kunne finne på og lese igjen.

Veldig bra bok, som sikkert kan leses om igjen og om igjen.

~MoonStar~