fredag 24. februar 2012

Anmeldelse: Love & Leftovers av Sarah Tregay

Love & Leftovers 
av Sarah Tregay
 Om Boka: 
Dette er en frittstående bok, skrevet på en spesiell måte. Sarah Tregay har skrevet hele boken i form av vers/dikt. Samtidig som det er en form for dagbok, til en ung jente på 16 år mener jeg det var :)

ISBN13: 9780062023582
ca. 451 sider 

Lest: Februar 2012
Språk: Engelsk

Bak på Boka: (Fra Goodreads)
"Love and Leftovers" is a powerfully written debut novel that chronicles one teen's journey navigating family, friends, and love.

Handlingen:
Du møter hovedpersonen Marcie som blir tvunget til og flytte. Når foreldrene hennes blir skilt. Da faren springer ut av skapet som homofil og med ny kjæreste. Moren tar med seg Marcie og flykter til sommerhuset, men de reiser aldri tilbake.
Marcie må begynne på nye skole langt vekk fra alt hun kjenner. Vennene, Kjæresten og Skolen.
Her blir hun kjent med en ny gutt som hun får mere en venne følelser for. Hvilket kompliserer alt litt mere. Når hun plutselig må reise hjem igjen, til alt som var. 

Min Mening:
Denne boka likte jeg kjempe godt. Leste den i løpet av 2 dager. Hvilket er utrolig fort for meg. Var ikke selve plottet som var bra. For den har vi hørt før. Jente med kjæreste, flytter og forelsker seg igjen.. Yupp.. Den er original. Men denne var allikevel spesiell. Spesielt på grunn av den spesielle måten den er skrevet på. Dagbok i form av vers/dikt :) Som gjør den lettlest.
Først syntes jeg det var litt rart, men begynte ganske fort og like skrive stilen :) For selv om det er vers så kunne jeg leve meg inn i storyen. Og på sitt vis og i forhold til mange andre romanse bøker, var den i grunn realistisk også :) Som er et pluss.
Derfor valgte jeg og gi boka 5 ut av 6 stjerner

Så hvis du er ute etter en anderledes lettlest bok :) Med litt vennskap, romanse og familie drama. Da er dette muligvis en bok for deg ;) Passer nok best for unge i alderen omkring 15-20 år, synes jeg :)

 Sjekk også:
- Legg til på Bokelskere
- Legg til eller les om på Goodreads
- Forfatterens hjemmeside 

Har du lest denne? Eller planer om det? Hva syntes du???

4 kommentarer:

 1. Høres ut som en bra bok:)

  Ha en god helg!:)

  SvarSlett
 2. Hørtes interesang ut, men er denne et debut 2012, ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Er litt i tvil :/ Men tror ikke det.
   Trodde det først. Men så kom eg litt i tvil når eg sjekka goodreads profilen til forfatteren. Så tror egentlig ikke det.

   Slett