søndag 26. februar 2012

Nye på Galaxyen: Gratis Ebøker

Det er mange Ebøker der ute gratis. Og har vært heldig her på det siste.
Så funnet masse bra. Som jeg gleder meg til og lese. Forhåpentlig får jeg lest en del av dem når jeg skal til Afrika :P Må bli bedre til og lese Ebøker

Fra Amazon



Fra Kobo




Konklusjonen min: 
Som du ser har jeg funnet utrolig. Alt for mange bøker xD Men mange av disse er klassikere. Som jeg har sagt jeg bare må lese. De faller litt utenfor min komfort sone. Men jeg vil utfordre meg selv. Og håper jeg får lest alle disse :D For og prøve noe nytt :) 

Har du lest noen av disse? Eller planer om det :D 

Hvis du vil skaffe deg noen av disse. Er det bare klikke på bilde. Så kommer du til hjemmesiden hvor de kan skaffes ;) Og om du er heldig. Er de fortsatt gratis ;)



Smakebit: Torn


Torn av Amanda Hocking


"You sat that as if I´m the one holding you captive." He´d glanced away from me, but when he looked back, he smiled bitterly and his eyes were sad. 



page 65


Fikk denne med posten i går :D Yay. Likte første boka utrolig godt. Og gleder meg veldig til og lese mere.. Så håper og få lest denne i løpet av en uke :D For er så spennt på og se hva som skjer med gutta i storyen :P


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg).



Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
  • Åpne boken du leser i nå, del et par setninger i en bloggpost.  OBS! Vennligst ingen spoilere.  Bruk gjerne logoen du ser her i innlegget ditt, men last den ned på din maskin først. I innlegget ditt er det viktig at du linker tilbake til dette innlegget her på Flukten fra virkeligheten.  Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
  • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, linkefunksjonen er åpen en uke.
  • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to i samme slengen.
  • Det er hyggelig om du tar turen innom en eller to(flere er selvsagt helt ok) av bloggerne som deltar denne søndagen. 
  • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

~MoonStar~

lørdag 25. februar 2012

Tips om boksalg

For dere der ute som ikke har nok bøker og trenger flere. Eller dere som har nok bøker, men like vel trenger flere :) Her har jeg noen få tips om salg :D

De fleste bokelskere kjenner sikkert allerede til disse. Men velger og dele. Da det muligvis er noen som kan ha oversett det ;) og det ville være synd.

Mammutsalget :) Begynner på Mandag. Og gleder meg masse til og hente bøkene jeg har forhåndsbestilt. Til min lokale Libirs bokhandel :) 


Svensk boksalg. Har ikke kjøpt noe der. Men om du vil utfordre deg selv med noe svensk. Er det veldig mye billig der ;) Om jeg ikke allerede eide og har lest Sirkelen på norsk. Så hadde jeg kjøpt den nå. Tror den koster bare 65 kr. på svensk, der inne :) 

Tanum har stort salg av mange mange bøker til bare 50 kr. Og jepp de har mange. Litt av hvert.. Jeg vet for jeg har kjøpt alt alt for mange der inne.. Fikk 2 pakker i forgje uke :O 
Og om jeg ikke stoppet meg selv. Kunne jeg uten tvil kjøpt mye mere :D 

 
  
Som bilde sier. Barnebok klassikere.. Har ikke selv handlet der. Men om jeg hadde hat råd og barn. Så hadde jeg nok kjøpt et par stykker av disse :P Men må nok holde meg tilbake og vente noen år. 
Men tenkte jeg ville dele, om noen andre var interessert :D 


Kos dere med shopping.. Og om du allerede har shoppet.. Hva har du fått skaffet deg av godsaker :D