søndag 13. februar 2011

Smakebit: Song for Eirabu

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Ragna gneid seg i ansiktet med hendene. Snart var dei framme hos far hennar, mor hennar, broren og Berghitte. Far hennar, som ikkje hadde sett på henne då ho blei fødd. Mor hennar, som var blitt gifta bort og hadde vore så redd. Broren, bytingen, folkesnakket. At mor hennar var dotter av ei volve. Alt ingen hadde sagt noko om heime. Ragna kjente ein dump kvalme i mellomgolvet, ho orka ikkje tenke på alt det Gerd hadde fortalt. Ho såg bort på bestemora, som sat med samanbitne kjevar og blikker stivt retta mot garden framfor dei.

side 175


Har ikke begynnt på denne boka enda.. Men gleder meg masse. Veldig spennt på og lese den siden den er nynorsk. :) Vokste jo opp med nynorsk men har ikke lest nynorsk på over 15 år. Så det blir spennende :P Også har jeg hørt så mye utrolig bra om denne boka :)


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar