fredag 11. februar 2011

Anmeldelse: Sweep 1 av Cate Tiernan

Sweep - Book of Shadows
by Cate Tiernan

Lest: Februar 2011
Språk: Engelsk


ISBN13: 9780142409862
176 sider

Bak på boka:

SOMETHING
IS HAPPENING TO ME
THAT I DON´T UNDERSTAND.
I SEE THINGS, FEEL THINGS
IN A NEW WAY. I CAN DO THINGS
NORMAL PEOPLE CAN´T DO.
POWERFUL THINGS. MAGICKAL THINGS.
IT SCARES ME.
I NEVER CHOSE TO LEARN WITCHCRAFT.
BUT NOW WITCHCRAFT IS
CHOOSING ME.

Sixteen year old Morgan is not who she thought she was.
But in that case, who is she?

Kort om selve historien:
Boka handler om Morgan sin hverdag. En ny gutt starter på skolen. Han er mystisk og snill mot alle. De blir venner og han introduserer henne til Wicca. Religionen for hekser.
Men dette skaper litt problemer for Morgan, familien hennes er nemlig veldig kristen. Hvordan skal hun løse dette problemet. Hun føler et spesielt kald mot Wicca.
Bortsett fra identitets dannelsen innenfor religion, er det selvfølgelig også andre tenårings problemer blandet ind i historien. Så som kjærlighets liv, venne problemer, sjalusi osv. Som man støter på i hverdagen.

Min mening:
Jeg må innrømme at denne boka skuffa meg fælt. Jeg vet godt at den er beregnet til mye yngre personer en meg. Ettersom hovedpersonen er 13 år. Men uansett så manglet den noe. Det skjedde liksom egentlig ikke helt noe. Så jeg har valgt og gi denne bare 2 ut av 6 stjerner.

Men liker du og lese bøker for bare og leve deg inn i andres liv så er denne sikkert ganske utmerket. For du følger henne bare i hverdagen. Så det er sikkert fint som et break hvis du liker sånt. Og kan også tilføye at den har fått ganske god rating på Goodreads.. Så dette var sikkert bare ikke boka til meg.

Boka passer sikkert også fint som litt lesning for unge som har fått øye for Wicca.. For kan av egne erfaringer fortelle det er vanskelig og skulle forklare tingene for familien.. Men må advare, den er kanskje litt overdrevet til tider.. Da det som sakt ikke er virkelighet den er basert på :P


Sjekk også:
- Legg til på Bokelskere
- Les om og legg til på Goodreads
- Forfatteren hjemmeside

Denne er første boka i en stor serie på 15 bøker. Serien heter Sweep og er skrevet av Cate Tiernan. Bøkene finnes enkelt vis, men blir nå utgitt igjen hvor det er 3 bøker i hver bok. Mener jeg det var :)
De andre bøkene heter:

2. The Coven
3. Blood Witch
4. Dark Magick
5. Awakening
6. Spellbound
7. The Calling
8. Changeling
9. Strife
10. Seeker
11. Origins
12. Eclipse
13. Reckoning
14. Full Circle
15. Night´s ChildHar du lest denne? Og hva syntes du? Del gjerne link til din egen anmeldelse. Så vi får flere syn på saken ;)


~MoonStar~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar