tirsdag 7. desember 2010

Anmeldelse: Fallen av Lauren Kate

Fallen av Lauren Kate

Lest: Oktober 2010
Språk:
Engelsk

Kort om selve historien:
Lucinda Price kommer på en special skole ved navnet Sword & Cross. Det er en mørk og dyster skole og all kontakt med folk udefra er forbudt. Du kan ringe hjem få ganger og det er det. Så Lucinda også kalt Luce føler seg alene i verden, helt til hun får seg venner på skolen.
Men alt er ikke helt normalt. Luce ser skygger, skygger som altid har bragt med seg fare og dårlig ting. Skyggene truer i hennes hverdag.
Bortsett fra skyggene virker Luce som en helt almindel
ig teenage jente, som er interessert i gutter og bekymret omkring hva andre sier bak ens rygg.
Det er jo Daniel, mystisk og mørk, spennende.
Også er det Cam, som gjør alt for henne. Hvem skal man velge?


Min mening:
Syntes først denne boka virket utrolig kjedelig.. Den er litt tung på de første sidene, men så blir den bedre. Det begynner og skje ting og hele veien igjennom er det litt mystik omkring hvorfor ti
ng skjer. Så man får lyst til og lese videre, for man vil finne ut av hvorfor tingene skjer osv. Og hva historien bak er.
Jeg gikk i hvertfall inn og kjøpte 2éren med en gang
denne var ferdig :)
Lett lest bok, som virkelig kan anbefales. Venter spent på fortsettelsene.

Man lever seg inn i historien, da det er hverdags problemer man møter og kan leve seg inn i. Altså ikke bokstavlig talt, men sånn inndirekte. Med flytting til ny skole, gutter, venner, familie osv.

Jeg gir den 5 ut av 6 stjerner. Selvom den var litt treg i starten.
Alt i alt burde den leses :DHar du lest den.? Hva syntes du.?
Evt. Link til din egen blogg med anmeldelsen :)

~MoonStar~

4 kommentarer:

 1. I just unterstand single words of your review, but looking at the stars you gave Fallen I have to agree:D

  SvarSlett
 2. Fin anmeldelse, ~MoonStar~ :)

  Jeg er utrolig nysgjerrig på Fallen, det virker som om veldig mange enten ender opp med at de elsker boken eller at de hater den.

  SvarSlett
 3. Miss Page-Turner: Yes It´s a good book. :) I also said that it gets the 5 out of 6 because you want to keep on reading. Because there are some things you get interested in knowing why it happens, but she is could in keeping some thing hidden and secret :)
  But I wont give the book 6 out of 6 because I think it´s a bit slow in the beginning.

  Ladybug: Takk :) Du burde lese den. For som du sier enten elsker man den eller hater man den. Men du må bare huske og holde ut igjennom hele boka, for den er litt treig i starten :)

  SvarSlett
 4. Jeg synes denne boken er helt grei, den er som du sier litt treg i starten. Men jeg kommer definitivt til å lese Torment som jeg allerede har kjøpt :)

  SvarSlett