onsdag 1. desember 2010

Anmeldelse: En shopoholikers bekjennelser av Sophie Kinsella

En shopoholikers bekjennelser av Sophie Kinsella

Lest: November 2010

Kort om selve historien: Boka handler om Rebecca Bloomwood sitt liv. Hun jobber som journalist og elsker og shoppe.. Til tider (leses altid) litt for mye.

Du følger henne igjennom hverdagen sin, i opp og nedturer. Og i shopping verden som fylder utrulig mye. Selvom hun ikke altid har råd til det.

Rebecca Bloomwood er omkring 25 år og jobber som økonomi journalist, men egentlig vet hun ingen ting om økonomi. Hun vil ut og prøve nye ting og her følger man henne, etter hvert som hun kommer på forskjellig fremtids planer osv.


Min mening: Jeg hadde ganske så store forventninger til boka, da jeg hadde hørt den var kjempe god og nermest så det som en klassiker man bare må lese. Må innrømme jeg blei litt skuffa, men alt i alt var den egentlig ganske grei. Den får nemlig forholdsvis høy stjerne karakter av meg.

Det var et tidspunkt i boka hvor jeg la den fra meg og holdt en liten pause, men ellers gikk det ganske greit. Boka er ganske lettlest og kan uten problem leses i buss osv, da den heller ikke er så stor.

Likte måten den er skrevet på da man leser det som om man er Rebecca og det gjør at man kan gjenkjenne seg litt. Eller jeg kunne i hvertfall, når det gjelder og bruke penger når man egentlig burde lad være. Selvom de overdriver en del i boka, syntes jeg bare det gjør det gøy, fordi det åpner liksom litt ens øyne for problemene.

Syntes i bund og grund den var litt morro og man burde lese den, selv er jeg spent på resten av bøkene, for og se om det kanskje er enda bedre :) For det hadde ikke gjort noe..

Jeg gir den 4/6 stjerner :)


Har noen av dere lest den?? Og hva syntes dere :)

(Ville lagt link til noen anmeldelser, men fant desverre ikke noen i farta, så om du har anmeldt denne boken, send et link. Så kan jeg linke til siden din.)


~MoonStar~

2 kommentarer:

 1. Fin anmeldelse. Jeg likte rett og slett ikke denne boken, hadde høye forhåpninger. Har litt lyst til å se filmen for å se om historien gjør seg bedre på skjermen :)

  Her er min anmeldelse av samme bok.

  SvarSlett
 2. Jeg så filmen og kan si den skuffa enda mere en boka xD Spørr du meg..
  Som sakt så syntes jeg heller ikke boka var til forventningene, men liker at den er lettlest og den var grei, for og si det sånn. Og heller boka end filmen, når det gjelder denne.. Men er spent på de andre bøkene, for har fått hele serien, så får se om de blir bedre..

  Syntes det var vanskelig og gi stjerne på denne.. For den ga meg liksom ikke det jeg forventa, men syntes allikavel den var lett og jeg vil gjerne vite hva som skjer videre, så den har jo gjort sitt formål egentlig..

  Takk for linke :)

  SvarSlett