søndag 7. august 2011

Smakebit: Halvgudene

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Halvgudene av Mari Moen Holve

Dina oppdaget fort at at hun ikke var død. Men det var ikke det merkelige.
Det merkelige var at hun stod på alle fire, med knærne bøyd og fingrene stødig på brosteinen. Hun hadde falt med ryggen først, men likevel tatt seg imot, landet på føttene og hendene som en katt. Det hadde ikke gjort vondt engang.

Side 53Er i gang med denne boken nå :) På side 140 ut av 204 så langt. Og jeg liker denne :) Minner meg litt om Narnia og derfor godt egnet som barne/ungdomsbok.
Anmeldelse kommer nok snart :)Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

1 kommentar:

  1. Dette husker jeg fra boken, jeg er helt enig i det du nevner om Narnia forresten :) Gleder meg til å lese dine tanker om boken.

    SvarSlett