søndag 28. august 2011

Smakebit: WitherBli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
Wither av Lauren DeStefano


"I don´t know," I say. "Whatever it was, I failed." She looks like she wants to hug me, but she can´t because it´s painful enough for me just to lie there and be looked at. "Did he believe you?" I asked.

Page 180


Akkuratt kjøpt denne boka :) Hørt masse bra om den, så gleder meg helt sykt til og få tid til og lese den :D
Har du lest den??Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

4 kommentarer:

 1. Heisann og takk for titten hos meg! Gleder meg veldig til å høre hva du syns om min favorittvampyr, Becky! Og bloggen din er superfin, den skal jeg følge ;) Hilsen Anette :)

  SvarSlett
 2. Håper du liker Wither. Jeg likte den kjempegodt selv :D

  SvarSlett
 3. Dessverre har jeg ikke fått lest boken, men jeg har veldig lyst :)

  SvarSlett
 4. Nei jeg har ikke lest den. men har den på ønskelista mi, så har veldig lyst til å lese den etterhvert:)

  SvarSlett