søndag 17. juli 2011

Smakebit: Die for Me

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Die for Me av Amy Plum

"You died saving someone, and you keep doing it after death," I said finally. Maybe I was stating the obvious, but the lightbulb had finally flicked on above my head.
"It´s the whole reason for our being,"

side 105


Jeg har akuratt startet på denne boken :) Leste 30 sider til morges. Hørt masse bra om den, så er super spent på hvordan den viser seg og være :D
Har du lest den??

Og igjen, tusen takk til Bokelskerinnen for og sent meg denne boka :)

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

3 kommentarer:

 1. Fin og litt mystisk smakebit, dette her :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for smakebiten :) Jeg likte Die For Me veldig godt, det håper jeg du gjør også.

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å lese denne !

  http://Idiary.bloggr.no

  SvarSlett