torsdag 7. juli 2011

Anmeldelse: Nightshade av Andrea Cremer

Nightshade by Andrea Cremer


Om Boka:
Dette er første bok i en trilogi med samme navnet, Nightshade. Denne boken utkom i Oktober 2010. Fortsettelsen Wolfsbane er forventet i slutten av Juli 2011. Men mange bloggere er allerede heldig eiere av ARC versjoner av boken, og derfor allerede nå kan man lese mange bra anmeldelser av fortsettelsen :) Så det forklarer jo litt hvor bra disse bøkene er :D

ISBN13: 9780399254826
452 sider

Lest: April 2011
Språk: Dansk

Bak på boka: (fra Goodreads)
Calla Tor has always known her destiny: After graduating from the Mountain School, she'll be the mate of sexy alpha wolf Ren Laroche and fight with him, side by side, ruling their pack and guarding sacred sites for the Keepers.

But when she violates her masters' laws by saving a beautiful human boy out for a hike, Calla begins to question her fate, her existence, and the very essence of the world she has known. By following her heart, she might lose everything— including her own life. Is forbidden love worth the ultimate sacrifice?


Handlingen:
Boken hovedperson er en teenage jente, men ingen normal jente. Hun er alfa ulven av en ulveflokk. Så ikke nok med at hun må takle hele greia med og være ulv, hun er også ment til og gifte seg med alfa hannen, jage osv. Men samtidig har hun et normalt tenårings liv og bekymre seg for også, med gutter, venner, festing osv.. Hvilket blandet, fort kan bli litt innviklet og ikke så lett.
I sær når det er hemmeligheter, som blir skjult for deg.

Men Calla er en nysgjerrig og våken jente og prøver finne ut av hva som skjer. Samtidig som hun må takle begge verdenene og finne ut av hvem hun er. Og hva/hvem hun skal velge.


Min mening:
Jeg elsket denne boken. Først visste jeg ikke helt hva jeg skulle syntes, men så begynte jeg virkelig og leve meg inn i den og elske boken og hele historien :) Det er som i så mange andre bøker en trekants romanse forhold, som er hovedparten av historien. Hvilket jeg ikke har noe i mot, så lenge den funker bra i historien :) Og det syntes jeg den gjorde her :) Syntes trekants drama er ganske spennende og lese om :P
Vil ikke komme inn på hvem av dem jeg likte best, da det jo kan være noen der ute som stadig ikke har lest boken. Så vil ikke avsløre noe. Bare ønske lykke til med god lesning :P

Jeg ga denne 5 ut av 6 stjerner :)
Grunnen til jeg ikke ga denne boken 6 stjerner er fordi hovedpersonen skuffet meg litt. Jeg syntes ikke hun vokste så mye med oppgaven, som jeg mener man burde ha gjort. Også var hun litt vel for selvsentrert for min smak. :)
Men det ødela ikke hele helheten i boken :) Elsket den. Og gleder meg masse til fortsettelsen. For bare må vite hva som skjer videre :)

Sjekk også:
- Read about or add to your Goodreads
- Legg til på bokelskere
- Anmeldelse bok 2 (kommer senere)
- Authors homepage
- Curious Wolfsbane

Har du lest denne boken? Hva syntes du?
Er du like spent på fortsettelsen som meg :D

~MoonStar~

4 kommentarer:

 1. Fin anmeldelse! Har fortsatt ikke fått lest denne, men har den i hylla :)

  SvarSlett
 2. Perfekt Anmeldelse, ^_^ Vil lese denne...

  SvarSlett
 3. Har ikke lest boka, fin anmeldelse. Fikk lyst til å lese boka:)

  SvarSlett
 4. Jeg har lest og anmeldt Nightshade men jeg falt dessverre ikke helt for historien. For meg virket noe av oppførselen til personene uvirkelig(og selv om varulver ol. bare er fantasi så ønsker jeg at personene skal opptre realistisk :)).

  SvarSlett