søndag 3. juli 2011

Smakebit: Gone

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen Kobling en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Gone: Forsvunnet av Michael Grant


Fristelsen var så sterk at han følte seg uvel. Hva feilte det ham når han i det hele tatt tenkte tanken? Han trykket på knappen som åpnet porten.

Side 119Er i gang med denne boken nå. Og har slukt den helt siden første side. Normalt bruker jeg over en mdr. på tjukke bøker. Denne er jeg nesten ferdig med og har bare holdt på i 3 dager ca. Ganske awesome :D Kan virkelig anbefales ;) Kommer også anmeldelse, når jeg er helt ferdig :)


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar