mandag 2. mai 2011

News: Bokhyller


Bokhyllene

Tenkte bare jeg ville vise at jeg endelig hadde fått meg tatt sammen og fått tid til.
YaY.. Og samle de nye bokhyllene mine. Eller dvs. 2 av de 3. Her er de 2 små bokhyllene jeg akkurat har samlet.
Hvor jeg har mange av dyrebøkene mine og alternative bøker.

Utover disse to små reolene hos pappa. Har jeg også to små til. Som kommer bilde av senere. En høy reol, som må samles først og deretter fylles opp + en hylle som henger oppe under taket. Og en høy som er lagt på langs. Som er på soverommet, med litt bøker :) Så flere bilder kommer senere.Det nederste billde er av bok/DVD reolen min i hybelen. Ettersom jeg ikke har så mye plass der. Har jeg bare en liten samling bøker der.
Må innrømme bilde er tatt for noen dager siden. Og i dag har jeg akkuratt tatt noen av dem med til Pappa. Da jeg syntes serier skulle stå samlet og jeg har mere plass der. Og trengte plass til evt nye bøker :PSom dere ser er øverste hylle med DVD serier. Midterste hylle med Fantasy relaterte bøker, først og fremst. Og nederste Disney DVDér til venstre og Paranormale DVD+serier til høyre :)
Og på toppen godt mixet bøker :P

Om ikke lenge håper jeg kommer alle hyllene til og se anderledes ut. Og jeg vil nok legge inn nye bilder :) Med oppdaterte. Av alle sammen. Er jo i gang med og lage mini bibiotek hos pappa :D Selvom jeg ikke bor der :P Men kjekt og ha et sted de kan være :)


Hvordan ser deres reoler ut?
Mine er litt rotete for tiden. Men håper på litt mere system :) Har du system?? Evt. hvordan :)
Kjekt med litt evt. tips :D

~MoonStar~

3 kommentarer:

 1. O.O Woah! Thats a lot of pretty awesome books! DVD's as well! (I see banana box!) hehe <3 Thanks for sharing!

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke noe slikt noe der jeg bor nå, bare en liten hylle ovenfor skrivebordet. jeg har en liten hybel leilighet men i mens har jeg samlet bøkene min hjemme på rommet mitt som jeg har hos foreldrene mine. Der har jeg en full bokhylle. Så her hos meg selv har jeg bare de som jeg enten leser eller skal lese, så tar jeg med meg dem hjem da jeg har lest dem:) DVD og Blu-ray er derimot noe jeg har her. Den samlingen også begynner å bli ganske stor nå he he:)

  SvarSlett
 3. Naj: haha Thanks :) The banana box`s had books in them :P And some still has :P They are awesome boxes to move with, because they don`t break. And you can really put a lot in them :D

  Elin: hehe høres ganske likt ut :P Har også bare den lille reolen du ser på nederste bilde, der hvor jeg bor. Resten har jeg fått pakket ut hjemme hos pappa. Siden jeg har flyttet fra en stor 3 roms leilighet til en liten hybel på et rom. Mange ting man plutselig ikke har plass til da :S

  SvarSlett