søndag 22. mai 2011

Smakebit: Rottekrigen

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjenKobling en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Rottekrigen: Codys Arv av Einar A. Lund

"Du vet, jeg er en svartrotte" Sa Cody langsomt. "Det er stor forskjell på oss og brunrottene, blant annet menger vi oss ikke med katter. Svartrotter og brunrotter er i krig, om du ikke vet det."

Side 215

Denne boken har jeg nettop mottat, for og anmelde :) Det blir morro og lese den. Da den virker som noe uten om det vanlige :)
For de som er nysgjerrig på denne boken, her er omtale fra forlaget. (hentet fra Bokelskere)

En røff fortelling i et nådeløst univers fylt av stolte rotter, feige fiender og mektige flygende hjelpereI den nådeløse kampen mellom svartrottene og brunrottene må Cody ta et valg.Codys far var en legendarisk kamprotte og sanndrømmer som døde da Cody var bare en liten svartrotteunge. Kan Cody ta opp arven etter faren sin, han som til nå har levd et liv som bedagelig overklasserotte? Han kjenner at han har de samme evnene til å drømme sant, men kan han bli en uredd rottekriger og forandre svartrottenes skjebne? Og er han i stand til å velge en kjærlighet som er forbudt og håpløs?Cody må ta et valg som er farlig, nådeløst og vil kreve rotteblod. Men har han egentlig et valg?Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar