søndag 20. mars 2011

Smakebit: Parken

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Parken av Singh & Normann

Mens hun sto der lot hun blikket gli over vinduskarmen og stivnet. Det var tre tydelige riper i treverket. Ferske riper. Det så ut som om noen hadde brukt noe skarpt til å skrape spor i murpussen.

Amanda ble iskald i magen. Hun rev med seg ryggsekken på vei ut og stormer ut av leiligheten.

side 31

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

3 kommentarer:

 1. Enig med AK :) Hva handler boken om? Har aldri hørt om den tidliger!

  Har fått boken din i posten, sender din i morgen :D

  SvarSlett
 2. Det ser nifst ut. Lurar også på kva den handlar om.

  SvarSlett