søndag 13. mars 2011

Smakebit: Delirium

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


D
elirium av Lauren Oliver

And then just like that we´re at the fence. Alex springs into the air, and for a second he pauses there. I want to scream Stop! Stop! I picture the crack and sizzle as his body connects with fifty thousand volts of electricity, but then he lands on the fence and the fence sways silently: dead and cold, just like he said.

Side 249


Dette er boka jeg leser nå. Har bare kommet til side 100.. Så kan ikke si så mye om den enda.. Men er veldig spennt. For har bare hørt titusen bra ting om denne boka :)
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)


~MoonStar~

5 kommentarer:

 1. Super smakebit! :D JEg gleder meg så sinnsykt til jeg skal bestille bøker i slutten av mars for da skal denne på lista! :D

  SvarSlett
 2. Kjempe bra smakebit:) Forresten jeg har en blog adward til deg på bloggen min, det er en slags utfordring man skal sende videre til 7 andre bloggere - du er en av dem:)

  SvarSlett
 3. Denne boken har jeg lyst å lese, men ble litt forvirret nå for smakebiten kunne vært tatt ut i fra en annen bok jeg leser nå, og som jeg elsker. The Passage skrevet av Justin Cronin. Men disse to har vel ingenting å gjøre med hverandre går jeg ut i fra....

  SvarSlett
 4. Jeg håper du liker boken, jeg syntes den var knallbra :D

  SvarSlett
 5. Cathrine: Skjønner det :P Får håpe du får bestilt den. Gleder meg til og se hva du syntes om den.

  Elin: Takk for awarden. Tenkte jeg skulle se på den i morgen :) Har hat litt travlt på det siste..

  Tonje: Oj, nei så pussig. De har nok ikke noe og gjøre med hverandre nei.. Apropro The Passage så står den og venter på meg i bokhylla :) Er spent på den. Bare det og få tid til den, den er jo så tjukk. hehe

  Ladybug: Har litt mikset følelser om den, men nå virker det som om det blir ganske spennendende :) Forhåpentlig anmeldelse av den en gang i neste uke :D Har tatt meg litt lengere tid end forventa og lese den..

  SvarSlett