søndag 20. mars 2011

Smakebit: Fjellroser

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Fjellroser av Laila Brenden

Før de åpnet fjøsdøra, saumfor de terrenget og veien mot bygda med blikket. Kunne de to karene ligge på lur og holde øye med dem? Men det var ikke tegn til liv noe sted, og de hadde jo sett at hestene forsvant nedover dalen for litt siden. Det måtte være trygt nå.

side 111

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

3 kommentarer:

 1. Jeg har lest og leser mange slike serier, men akkurat den serien har jeg ikke lest:)

  SvarSlett
 2. Nei. Den er helt ny. Kjøpte den på butikken den andre dagen til 30 kr :) Så tenkte hvis jeg liker den, får jeg en ny serie jeg kan kjøpe fast på butikken :P

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som om de to fyrene var ganske skumle :)

  SvarSlett