søndag 13. november 2011

Smakebit: Insight

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Insight av Jamie Magee


"Please just forgive us - trust us," Aubrey said with tears down her eyes.
Landen couldn´t take another word. He woke himself up and ran down the stairs, almost tripping on the basket in the threshold.

side 245


Uhh.. Leste denne ferdig i går :) Ganske så bra :D Anmeldelsen min kommer.. Ja den kommer når den kommer :P Har en del anmeldelser på vei nå på det siste :) Så bare og følge med. Denne kommer nok først en gang i Desember, da jeg skal poste det i forbindelse med Blog Tour på den engelske, hvilket skjer 29 November ;)




Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

3 kommentarer:

 1. Spennene, spennende! Hørtes ut som litt av en drøm :)

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som en litt trist smakebit!

  SvarSlett
 3. Det blir spennende å lese hva du synes om den!

  SvarSlett