lørdag 19. november 2011

Bok til film Nytt :D

Vel, er ikkje den mest oppdaterte på bokfronten. Får det meste via bokblogger :)
Men nå har jeg masse som jeg er spent på og som jeg vil dele med dere andre :D
Sikkert noe interessant. Og noe som jeg bare må ut med :P heheFørst, som alle nok allerede har fått med seg. Den populære boka The Hunger Games skrevet av Suzanne Collins, skal bli til film. Kommer på kino d. 23 mars 2012.
Sikkert ingen som har gått glipp av traileren, men har du vært så uheldig og gått glipp av den, så se den her. Og hvis ikke så se den igjen :D Man kan aldri se den nok :D hehe

Kobling
Skuespillerne som har hovedrollene er:

Jennifer Lawrence skal spille Katniss Everdeen.
Hun er tidligere kjent for og spille Raven / Mystique i X-Men First Class

Josh Hutcherson skal spille Peeta Mellark.
Han er tidligere kjent for og spille Jess, hovedpersonen i Broen til Terabithia.

Liam Hemsworth skal spille Gale Hawthorne.
Han er tidligere kjent for rollen som Will i The Last Song.

Hva syntes du om traileren? Og skuespiller valget :) Like spent som meg?? Mars kom nå :D Vil se, vil se :)Det er ikke bare Hunger Games som blir til film. Ungdoms paranormal boka Paranormalcy skrevet av Kiersten White skal også bli til film :) Og det gleder jeg meg også veldig til og se.
Director av filmen er fra Norge og heter Ray Kay.
Men man vet enda ikke mere om denne filmen. Så mere info kommer nok når jeg vet mer om hvem som skal være skuespillerne og når det kommer på kino osv :)

Gleder dere dere like mye til filmen som meg?
Hvem ser du som potensiell skuespiller i denne filmen?
Den kjente bokserien Fallen skrevet av Lauren Kate, skal åpenbart også bli til film.
Har ikke hørt stort om det, men ser ut til på IMDB at den er forventet 2012.
Så langt er noen skuespillere rumored. Og det er disse:Nå tenker dere, Hey.. Det bilde har vi sett før. Jepp.. Korrekt ;) Samme fyren igjen.
Liam Hemsworth er nemlig rumored til rollen som Daniel Gregori.
Mens Lucy Hale er rumored til rollen som Lucinda Price (Luce).
Lucy Hale er tidligere kjent fra seriene Privileged og Pretty Little Liars.

Hva syns du om skuespiller valget til denne filmen? Jeg liker det :D Men spent på hvem som skal spille Cam :) Hmm.. forestiller meg en lyshåret. Kanskje han som er med i Life Unexpected og Switched at Birth. Hvem tror du?? :)Som mange nok har fått med seg så skal Stephenie Meyers bok The Host også bli film :)
Og jepp, den er vi også spent på. Ikke sant :D
Tidligere var Ian Sommerhalder rumored til rollen som Ian, hvilket gjorde meg Wuuuhuuu.. Men nei da. Nå har de bytta. Får nok ikke Ian Sommerhalder i denne filmen (men kan fortsatt håpe :P) Men hvertfall har nye skuespillere blitt rumored. Og det er disse:Saoirse Ronan er satt til rollen som Melanie / Wanderer.
Hun er tidligere kjent fra The Lovely Bones.

Jake Abel er rumored til rollen som Ian.
Han er tidligere kjent fra Percy Jackson og I am Number 4.
Kobling
Max Irols rumored som rollen til Jake.
Han er tidligere kjent fra Rødhette og Varulven, og Dorian Gray.

Hva syntes du om skuespiller valget? Må innrømme jeg ikke er helt enig med disse. Virkelig ikke sånn jeg så dem for meg :S Men men.. blir sikkert fra film for det :)


Gleder du deg til disse filmene?? Og hvilken er du mest spent på :D

~MoonStar~

4 kommentarer:

 1. The Host gleder jeg meg kjempe masse til blir til film, uansett hvem som skal spille personene i filmen:) den filmen er en av mine favoritter:) jeg skulle gjerne sett Ian i den filmen he he. Men skjønner at det er mange andre flinke skuespillere også som passer i den filmen. Jeg bare digger han veldig mye:) En av mine favoritt skuespillere:)

  SvarSlett
 2. den boka er en av mine favoritter:)*

  SvarSlett
 3. Jeg har kun lest The Hunger Games og er kjempespent. Jeg kjenner ikke til de mannlige skuespillerne, men liker at Lawrence skal spille Katniss. Ble litt giret på å lese noen av de andre bøkene før de blir film, spesielt The Host som står i bokhyllen:-)

  SvarSlett
 4. He, he kjenner meg litt barnslig akkurat nå. Ble faktisk litt sur når jeg så hvem som skal spille i min favorittbok gjennom tidene "The host".

  Jake Abel som Ian blir for meg HEEEELT feil. Har aldri likt noen av rollene han har spilt, og synes han er uattraktiv noe som strider imot hva jeg synes om Ian i boka ;) I hodet mitt er Ian spilt av Paul Walker.

  Jake Abel kunne heller spilt Kyle!

  Og som Jared hadde drømmen vært Jensen Ackles

  SvarSlett