lørdag 5. november 2011

News: Neste ukes mål

Som dere nok har lagt merke til har jeg blogget ganske så lite på det siste. Det er fordi jeg har en fulltids jobb og utover mine egne vakter. Har jeg på det siste også jobbet ekstra vakter. Hvilket er lik med ganske mange vakter og ikke så mye fri.. :)
Hvilket jo er bra, men gjør at hode ikke helt har orket og blogge :( Hvilket er trist for jeg elsker og blogge her inne :)

Men frykt ikke, neste uke skal jeg bare jobbe 2 dager :O Yeap.. hele 5 dager fri. Det blir himmelsk :P hehe Og derfor for og få meg selv opp av sengen skal jeg sette noen mål for meg selv.
Jeg er skikkelig dårlig til og overholde mål. Men håper det går denne gangen :) Kryss fingre for meg..
Her er mine mål: (som skal være gjort før neste uke er omme)
- Oktober update video
- In my mailbox video
- Lese ferdig Deadly Cool
- Høre ferdig Lost Voices
- Lese første ebok i en ny Blog Tour jeg har joinet inn i.
- Skrive anmeldelser for de bøkene jeg skal bruke i senere anledning. Hvilket er 2 anmeldelser.
- Skrive ytterligere 5 anmeldelser for henholdsvis norske og engelske bloggen.
(forhåpentlig flere)
- Rette litt til i gamle blogg poster (på begge bloggene)
- Bytte / Salg på denne bloggen

Har mange flere ting jeg skulle gjort, men må ikke sette for store krav for meg selv. Så får starte med dette også heller håpe jeg gjør litt ekstra også + jeg skal ha ryddet litt i huset hos Pappa.

Utover dette håper jeg og kunne legge en plan for hverdagene mine fremover, for de dagene jeg jobber. Sånn at jeg kan begynne og ta meg sammen og gjøre annet en bare stå opp og reise på jobb. For har kommet inn i en litt dårlig sirkel. Som jeg må få gjort noe med..
Så følg med og se hvordan jeg klarer det ;)


Har du noen ganger samme problemet? At du har 10000 ting du skal ha gjort men får ikke gjort det. Noen tips?? Til hvordan og bryte den onde sirkelen.. Tar mere en gjerne i mot tips :D

~MoonStar~

2 kommentarer: