søndag 17. april 2011

Smakebit: Nightshade

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Nightshade av Andrea Cremer

"Unnskyld, Cal. Jeg ville ikke være respektløs over for deg," sa hun fort.
"Det er bare noe mellem oss to."


side 253, dansk versjon


Har for nylig lest denne boka på dansk og likte den kjempe godt :) Så den kan sterkt anbefales :)
Hold øynene oppe for anmeldelse i nærmeste fremtid ;)


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

1 kommentar:

  1. Så fint at du likte boken, jeg syntes den var ok men ikke noe mer liksom. Hadde jeg vært i livsfare hadde jeg ikke stoppet opp for å kline for å si det sånn he he.

    SvarSlett