søndag 30. januar 2011

Smakebit: Halo

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Halo av Alexandra Adornetto

When I talked to Gabriel about it, he said I wasn´t ready to understand right now, but that one day I would. "Address the things you can address," was his advice.


Side 339

Dette blir nok neste boka jeg skal lese :) Eller hvertfall snart :P Er kjempe spent på den. Og lurer på hva det er hun ikke er klar til og forstå :O


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

4 kommentarer:

 1. Spennede smakebit... gleder meg til å lese den jeg og! :D

  SvarSlett
 2. Spennende bok høres det ut som:) Jeg skal absolutt lese den da jeg får tid:)

  SvarSlett
 3. Jeg er spent på å høre hva du syntes om boken, har lest så varierende anmeldelser.

  SvarSlett
 4. Gleder meg til og se hva dere syns om den når dere får lest den. Regner med og gå i gang med denne i helgen :)

  Ladybug: Har bare lest gode anmeldelser jeg, så har litt høye forventninger :P

  SvarSlett