lørdag 29. januar 2011

Nye i bokhylla

Nå er det ganske lenge siden jeg har visst hva som har poppet opp i bokhylla :) Så det er en god del :P Denne gangen :D YaY.. Me like that..
Elsker og komme hjem i helgene også er det bunke med post til meg på rommet :P
I løpet av de siste 2 ukene må det være, har jeg fått:

Rebel og Arrow av R.J Anderson husker jeg ikke helt når jeg fikk.. Men innafor den siste månten i hvertfall :) Så nå har jeg alle de tre første bøkene i serien som er utgitt :P Gleder meg masse til og lese de :)



Når jeg kom hjem i går så fant jeg disse ventende på senga mi :) Og gleder meg masse til og lese de. Halo og Paranormalcy har jeg hørt masse postivt om rundt omkring på forskjellige blogger, mens Warrior and Witch kjøpte jeg på salg brugt på play, da jeg syntes den høres ganske spennende ut og coveret var ganske pent :P Handler om noe med hekser og dobbeltgjengere :P Og meir veit eg ikkje..



Forgje uke fikk jeg også masse bøker, da jeg jo som sakt.. Satt og kjeda meg litt på play, så kjøpte masse brukte billig bøker der. Basert ut fra om jeg syntes de så spennende ut. Fordi jeg egentlig ikke helt vet hva de handler om, men finner jeg nok snart ut av ;)

Den eneste av disse som ikke er kjøpt brukt er The mediator av Meg Cabot. Men trur den er alle pengene værd :P


Sist men ikke minst, var eg på shopping i dag. Og fant denne på tilbud. 200 kr tilbud :O
Og den var ganske høyt på ønskelista, da jeg har hørt masse positivt, pluss eg har lyst til og lese noe på nynorsk :) Så den skal jeg nok snart igang med :D



Så dette var min kjempe store bunke med fantastiske bøker :) Har dere lest noen av de?? Forslag til hvilken jeg bare må må lese først :P hehe
Har du fått noe spennende på det siste??
Og hvis du vil vite mere om de forskjellige bøkene er det bare og klikke på bildene ;)


~MoonStar~

6 kommentarer:

  1. Ser ut som mange gode bøker :D

    SvarSlett
  2. Jeg har ikke lest noen av de he he, så da ble det noen til å legge til på ønskelista mi på capris:) Mange av dem virker kjempe spennende ut:)

    SvarSlett
  3. Dette ser spennende ut! Gleder meg til å høre hva du synes om dem. Song for Eirabu har jeg hatt på ønskelista lenge :-)

    SvarSlett
  4. Maria: Takk :)

    Elin: Så bra og høre :) Altid bra med litt ekstra bøker til ønskelista :P

    Siljeblomst: Jah.. Hat den på ønskelista siden jeg opdaga den her inne.. Blei enig med meg sjølv at jeg skulle ha den uansett hva det koste ville.. Også vupti så var det et eksemplar tilbake i butikken og den var satt ned med 200 kr. Snakk om held :P
    Håper du også får den i samlinga de snart da :D

    SvarSlett
  5. Jeg har lest første boken i serien som Rebel og Arrow er en del av, Knife, anbefaler den.

    Har også hørt mye positivt om Mediator serien til Meg Cabot :)

    Song for Eirabu likte eg veldig godt, sjeldent at man finner god norsk fantasy.

    SvarSlett
  6. Gleder meg til og lese Song for Eirabu. For har lenge ønsket og lese noe på nynorsk. Siden jeg egentlig vokste opp med nynorsk, men glemte helt og snakke det etter vi flyttet.. Så bra med litt opfrisking på språket :P

    Og blei akkuratt ferdig med Knife i dag ;) Så anmeldelse kommer snart av den. Syntes den var ganske grei :)

    SvarSlett