lørdag 7. april 2012

Anmeldelse: Jenny Pox av J. L Bryan

Jenny Pox av J.L Bryan
Jenny Pox (The Paranormals, #1)
Om Boka:
Jeg vil begynne med og si. Denne boken er ikke anbefalt til unge under 18 år.
Det sier i hvertfall teksten på Goodreads, og jeg er enig :) 

Jenny Pox er første boka i en trilogi som heter The Paranormals, skrevet av en man med navnet J.L Bryan. Denne boken ble utgitt tilbake i 2010. Og jeg var heldig og få boken gratis på Amazon. :)
Fortsettelsen heter Tommy Nightmare, og ble utgitt i april 2011.
Mens den siste og tredje boken heter Alexander Death og ble utgitt i September 2011.

Forfatteren har også skrevet andre bøker, blant annet en annen trilogi som heter Songs of Magic.

ISBN13: 9781453728406
ca. 214 sider

Lest: Mars 2012
Språk: Engelsk

Bak på Boka: (fra Goodreads)
Eighteen-year-old Jenny Morton has a horrific secret: her touch spreads a deadly supernatural plague, the "Jenny pox." She lives by a single rule: Never touch anyone. A lifetime of avoiding any physical contact with others has made her isolated and painfully lonely in her small rural town.

Then she meets the one boy she can touch. Jenny feels herself falling for Seth...but if she's going to be with him, Jenny must learn to use the deadly pox inside her to confront his ruthless and manipulative girlfriend Ashleigh, who secretly wields the most dangerous power of all. 


Handlingen:
We start out by following the main charcter Jenny in her lonly life. Since she can`t touch other people. If she touches you, you will get infected and if worse die.
She is lonly and only speak to her father. Untill the day she meets a boy who she has a lot incommon with.
But life is never pink and harmony for Jenny. She still gets picked on. And schools most popular girl hates her. Jenny has to stay quite and hide her secret. But she is not the only one with a secret...

Min Mening:
La meg bare begynne med og si WOW... 
Jeg hadde ikke mange forventninger og tanker omkring denne da jeg startet. Annet en jeg var litt skeptisk. Siden jeg ikke har set den nevnt spesielt mange plasser + jeg fikk den gratis på Amazon. 
Men i etter tid tenker jeg wauw.. Jeg var heldig. For syntes faktisk boken var ganske så bra :) 
Først trodde jeg boka var for tenåringer, men nope. Det er ting i denne boka som ikke er egnet for barn. En del sex og litt stoff. 

Boken var bra. Og karakterene var til og elske og hate. hehe 
I starten ble jeg litt irritert over noen ting. Men det var irriterende ting på en god måte. At jeg levde meg inn i boka :P Det er flere ganger endringer som du ikke så komme. Og det elsker jeg i en bok. 

Så yeapp.. Eg vi anbefale denne boka. Den er anderledes på flere måter og du kjeder deg aldri :) 
Jeg skal i hvertfall kjøpe meg fortsettelsen en dag :) For må finne ut av hva som kommer til og skje framover.. 
Som du sikkert allerede har gjettet ga jeg denne boka 5 ut av 6 stjerner.En ting til jeg bare må fortelle. Muligvis ikke en god ting, men syntes likevel det var litt morsomt. Trodde først boken var skrevet av en kvinnelig forfatter. Men så kom sex innholdet og med en gang tenkte jeg ut fra måten det var skrevet. At forfatteren må da være en mann.. Og sjekket med en gang. Og jepp det er en mannlig forfatter. Folk vil kanskje mene det er negativt. Men jeg syntes faktisk det ga det litt ekstra humor. For har en sær "gutte humor" i blandt xD  Men jeg likte det. Det var liksom rett på osv.. :) Vanskelig og forklare :P

Sjekk også:
- Legg til og les om på Goodreads
- Min anmeldelse av bok 2 (kommer i fremtiden)
- Forfatterens hjemmeside

Har du lest denne serien? Hva syntes du??

2 kommentarer: