søndag 23. oktober 2011

Smakebit: My soul to Take

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.My Soul to Take by Rachel Vincent


I sank onto the rubber mat at the base of the slide, my eyes closed in horror. Okay, that was a high price. And even if I`d been willing to pay myself, I had no right to make that decision for an innocent bystander.

Page 157Dette er boka jeg er i gang med og lese nå :) Så langt er jeg på side 192 av 345 sider :)
Og det begynner og bli ganske spennende :) Elsker måten hun skriver på :)Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

2 kommentarer:

  1. Jeg er spent på hva du synes om denne serien. Jeg har lest den første boken i Rachel Vincents Shifter - serie og synes hun skriver fengende. Takk for smakebiten :-)

    SvarSlett
  2. Denne serien virker spennende og jeg digger coveret :)

    SvarSlett