tirsdag 11. oktober 2011

Anmeldelse: Shiver av Maggie Stiefvater

Shiver av Maggie Stiefvater


Om boka:
Dette er første boka i Maggie Stiefvater sin trilogi The Wolves of Mercy Falls.
Første boka utkom i 2009. Andre boka Linger i 2010. Og tredje boka Forever har akkurat utkommet Juli 2011.

ISBN13: 9780545123266
392 sider

Lest: Mai 2011
Språk: Engelsk

Bak på boka: (fra Goodreads)
the cold.
Grace has spent years watching the wolves in the woods behind her house. One yellow-eyed wolf—her wolf—watches back. He feels deeply familiar to her, but she doesn't know why.

the heat.
Sam has lived two lives. As a wolf, he keeps the silent company of the girl he loves. And then, for a short time each year, he is human, never daring to talk to Grace...until now.
the shiver.
For Grace and Sam, love has always been kept at a distance. But once it's spoken, it cannot be denied. Sam must fight to stay human—and Grace must fight to keep him—even if it means taking on the scars of the past, the fragility of the present, and the impossibility of the future.


Handlingen:
Grace ble angrepet av en flok ulver da hun var liten. Men ble reddet av en av dem. Mens hun vokser opp føler hun et spesielt bånd mellom henne og ulven som reddet henne. Han våker ofte over henne og passer på henne, fra det fjerne.
En dag møter hun en sjarmerende gutt, som det føles som om hun har kjent hele livet. De to forelsker seg, men det er stadig mange spørrsmål i luften og mange mysterier som er uløste.
Vil de løse mysteriet og finne løsningen sammen?

Min mening:
Dette er nok den søteste kjærlighets historien jeg har lest på lenge :) eller kanskje noen sinde :P Det er egentlig ikke noe spesielt action i boka, som det normalt er i paranormale bøker. Men for og være ærlig syntes jeg ikke det gjør noe i denne sammenhengen. Denne historien er ren kjærlighets historie :) kjempe søt.
Valgte og gi den 5 ut av 6 stjerner.
Dette fordi jeg mere en en gang i løpet av historien tok meg selv i og sukke xD hehe For det var bare så søtt. De er et søtt par og Sam er jo bare så sjarmerende og kan nok smelte en hver jentes hjerte :P hehe
Så hvis du søker noe stille og rolig og søtt og lese, så er det denne ;)

Gleder meg bare til jeg får de fortsettende bøkene :) For gleder meg masse til og høre hvordan de vil løse alt sammen :)

Sjekk også:
- Les om eller legg til på Goodreads
- Legg til på bokelskere
- Forfatterens hjemmeside
- Min anmeldelse av bok 2 (kommer senere)


Har du lest denne boka? Eller hele serien? Hva syntes du :D
Eller har du planer om og lese den i fremtida :)

~MoonStar~

4 kommentarer:

  1. Jah.. tror det :) Vi liker jo mye de samme bøkene :) Så tror du vil like den. Det som er litt spesielt med den som jeg glemte og skrive. Er at man skifte vis i kapitlene hører det fra jenta og gutten sin synsvinkel :)

    SvarSlett
  2. Oki, da blir den plasert i lese listen min, ^_^

    SvarSlett
  3. Jeg synes den er veldig fin. har lest de to første bøkene i serien:) Elsker begge to:) Fin bok anmeldelse:)

    SvarSlett