søndag 15. juli 2012

Smakebit: Witness


Witness av Jamie Magee


I don´t know how long I sat there, staring into thin air. 
I wanted to call my mom right then and het her to confess every secret to me, but I couldn´t find the courage. I thought about using the new aspect of seeing that Draven had thaught me and just appear in her office, show my power and demand she confess - but I was too scared to try it.Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg).


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Åpne boken du leser i nå, del et par setninger i en bloggpost.  OBS! Vennligst ingen spoilere.  Bruk gjerne logoen du ser her i innlegget ditt, men last den ned på din maskin først. I innlegget ditt er det viktig at du linker tilbake til dette innlegget her på Flukten fra virkeligheten Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, linkefunksjonen er åpen en uke.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det er hyggelig om du tar turen innom en eller to(flere er selvsagt helt ok) av bloggerne som deltar denne søndagen. 
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

~MoonStar~

10 kommentarer:

 1. Takk for smakebiten. Dette er en ukjent bok og forfatter for meg, men jeg ser frem til å høre hva du synes om den :-)

  SvarSlett
 2. Litt av et bokomslag, var fint og spesielt:) Gleder meg også til å høre mer om boken jeg også:) Takk for smakebiten:)

  SvarSlett
 3. Okänd författare för mig också. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for smakebiten:-) Ukjent for emg også, så jeg gleder meg til å høre hva du syntes om den. Likte godt coveret på boken.Ha en fin ettermiddag:-)

  SvarSlett
 5. Takk for smakebiten, har verken hørt om boka elelr forfatteren før, men den virker spennende :) Og omslaget var veldig fint!

  SvarSlett
 6. Har ikke hørt om denne boken, men den virker spennende!

  SvarSlett
 7. bra smakbit :) Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 8. Har hørt om denne boka på youtube i det siste. Syns den virker spennende. Takk for smakebiten og ha en fin kveld videre:)

  SvarSlett
 9. Denne har jeg aldri hørt om. Dramatisk omslag. Takk for smakebiten. :)

  SvarSlett
 10. Spennende smakebit. Ukjent for meg, så langt.

  SvarSlett