søndag 25. september 2011

Smakebit: Nødinngang

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Nødinngang av Charlotte Glaser Munch


Jeg kjenner at pusten setter seg fast øverst i brystet. Det er noe med de krumme ryggene som gjør meg nervøs. Jeg er for langt fra de trygge armene. Før jeg rekker å tenke mer, sniker jeg meg inn på do og blir der til jeg får en ny booking.Vil bevist ikke avsløre hvor vi er i boken, her. Denne boken har jeg fått i forbindelse med Cappelen Damm sin bokbloggturne :)
Anmeldelsen min kommer 12 Oktober ;) Den må du ikke gå glipp av :)
Så velkommen tilbake :P


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
 • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
Og for og få alle samlet på et sted så legg link til din smakebit ved og legge inn linket ditt på Linky tools funskjonen som du finner på Ladybug´s bloggpost :)

Du er også velkommen til og dele linket i kommentarfeltet :)

~MoonStar~

4 kommentarer:

 1. Denne skal jeg lese snart også :-)

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg veldig spent på anmeldelsen din :)

  SvarSlett
 3. Denne boken er jeg så nysgjerrig på, jeg gleder meg til å lese hva du syntes om den :)

  SvarSlett
 4. Oj oj oj, Jeg har helt glemt denne boken, jeg har ikke rukket å lese den enda, hjelp!. . .

  Jeg har foresten endret bloggaddresse: http://secrprivilege.blogspot.com

  SvarSlett